La Cofradía organitza un 'rastrillo' solidari

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 13:30

La Cofradía del Santo Cristo organitza diumenge una campanya de recollida d’aliments, com ha fet anys anteriors, però a més, també muntarà un rastrillo de petits electrodomèstics i de llibres de segona mà. Les dues activitats tindran lloc a la plaça del Doctor Tarrés, a partir de les 11.00h,  i es fan per ajudar al Banc d’Aliments Parroquial.

La idea d'organitzar un rastrillo o mercat de segona ha estat possible gràcies a la donació d’un particular. Aquesta persona ha proporcionat un lot de petit electrodomèstics, com ara assecadors i planxes de cabell, provinents de mostraris. El mercat també es completarà amb llibres de segona mà. Els diners que s’obtinguin aniran destinats al Banc d’Aliments Parroquial.

El Banc d’Aliments també serà el destinatari dels productes d’alimentació que es recullin durant el desenvolupament de la jornada.

Actuacions de ball
Durant tot el matí, s’aniran succeint les actuacions dels quadres de ball de la Cofradía del Santo Cristo, així com de grup flamenc Amor al Arte.

Rastrillo, recollida d’aliments i actuacions tindran lloc de les 11.00 fins a les 15.00h, aproximadament, a al plaça del Doctor Tarrés. Hi haurà control d’aforament i se seguiran les mesures sanitàries per evitar la COVID-19. Caldrà complir les normes de seguretat adequades, com la utilització de les mascaretes, el rentat de mans i la distància entre persones.

 

Darrera actualització: 17.12.2020 | 13:55