La Cofradía recupera l’espectacle ‘Al compás de la Navidad’

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 13:30

Torna al Centre Cultural Parroquial l’espectacle musical Al compás de la Navidad de la Cofradía del Santo Cristo, en la seva cinquena edició. L’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.  La representació serà el dia 18 de desembre i es faran quatre sessions a la tarda. L’entrada serà gratuïta, no cal reserva prèvia i es podrà fer una aportació al Banc d’Aliments.

Al compás de la Navidad narra l’arribada de Maria i Josep a Jerusalem i el naixement del nen Jesús, en un espectacle amb format de pessebre vivent amb dues vessants, la nadalenca i la solidària. A part de les escenes clàssiques on surten figures com els patges i els reis, s’incorporaran coreografies noves. El 2019 va ser l’aparició dels romans, i enguany es recrearà l’hostal on segons la tradició no van deixar allotjar-se a Josep i Maria.

Donada la capacitat limitada del Centre Cultural Parroquial, la representació constarà de quatre sessions (a les 17.00, 18.00, 19.00 i 20.00 hores) per permetre gaudir de l’espectacle al major nombre possible d’espectadors. La Cofradía recomana arribar uns cinc minuts abans que acabi la funció anterior per tal de respectar l’aforament.

L’entrada serà gratuïta. Però, en el seu lloc, es podran aportar aliments que l’entitat destinarà al Banc d’Aliments Parroquial.  A la sortida de l’espectacle es repartirà xocolata calenta.

Per fer possible Al compás de la Navidad, la Cofradía ha comptat amb la col·laboració de tots els membres, fins i tot els més petits que s’han incorporat fa pocs mesos. La posada en escena requereix un gran esforç d’acondicionament en aspectes com la il·luminació, el so o el vestuari.  L’alumnat de l’escola de flamenc dedica moltes hores d’assajos a aquesta activitat, que cada any té una gran acollida entre el públic sesrovirenc.

 

Darrera actualització: 16.12.2021 | 13:11