La Cursa Corre en Gran torna aquest cap de setmana en format virtual

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 00:00

La cursa solidària Corre en Gran se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de març. La inscripció és gratuïta i ja ha començat. Després de ser suspesa l’any passat per la pandèmia, la prova atlètica torna ara en format virtual. Enguany, l’esdeveniment esportiu es realitza a favor de la investigació de la malaltia coneguda com la Síndrome de Rett.

L’any passat, la Cursa estava programada per al 22 de març. Però la declaració de l’estat d’alarma i l’inici del confinament va impedir realitzar-la. Llavors Gambaders Events, entitat organitzadora de la prova, la va posposar per a l’11 d’octubre. Però de nou, la persistència de la pandèmia va torna a impedir l’esdeveniment esportiu.

Enguany Corre en Gran regressa en un format cada cop més freqüent en les curses populars per mantenir viva la flama de la competició: les curses virtuals.  El lloc i el recorregut, el tria el corredor; i els organitzadors escullen la data, la distància, els premis i la resta d’elements. D’aquesta forma, Corre en Gran se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de març. Hi ha haurà tres distàncies: de 5km, 10km i 21km.  Els participants poden escollir qualsevol dels tres dies i repetir la cursa tantes vegades com vulguin.

Inscripció gratuïta
Una de les novetats d’aquest any és que la inscripció és gratuïta. No obstant això, els que decideixin fer un donatiu entraran en  un sorteig de tres parelles de sabatilles Asic, una de les marques líders en calçat per a running. La inscripció s’ha de fer en aquesta web  fins al 21 de març a les 19.00 hores.

Els guanyadors de cadascuna de les tres distàncies en les categories femenina i masculina rebran un trofeu, que els organitzadors els faran arribar per correu postal.

Cursa solidària
Corre en Gran es manté fidel a la seva filosofia de dedicar l’esport a una finalitat solidària. En aquesta ocasió els benèfics aniran destinats a la investigació de la Síndrome de Rett que es realitza a l’Hospital Sant Joan de Deu i a les teràpies de la Berta, una nena afectada per aquesta malaltia genètica que afecta a 1 de cada 10.000 dones, i que pertany a l’Associació Lucharett por ti princesa.

Corre en Gran és una iniciativa de Gambaders Events, una entitat nascuda al 2017 al Centre Penitenciari de Brians 2.  Formada per interns i professionals del centre, el seu objectiu  es organitzar esdeveniments esportius amb finalitats benèfiques. Les anteriors edicions van registrar un gran nivell de corredors inscrits i els beneficis es van destinar a la investigació del càncer infantil i de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

La cursa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i del Futbol Club Sant Esteve.

Cursa Corre en Granclicar per ampliar la imatge

Darrera actualització: 16.03.2021 | 10:43