La Diputació lliura a l’Ajuntament el diagnòstic del Pla de Salut del municipi

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 10:00

El diputat de Salut de la Diputació de Barcelona, Jesús Naharro, va lliurar ahir a l’alcalde Enric Carbonell els resultats de la diagnosi del Pla de Salut de Sant Esteve Sesrovires. Per tal de detectar les necessitats de la població, l’informe recull 75 indicadors i les opinions de professionals i entitats, així com les respostes de l’enquesta en la qual van participar 328 persones.

L’acte es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament amb l’assistència de Joan Galceran, primer tinent d’alcalde; Òscar Rodríguez, regidor de Salut; i Roser Brosed, regidora de diferents àmbits municipals. La tècnica de Diputació de Barcelona Sònia Chavero va ser l’encarregada d’explicar els resultats més destacats de l’estudi.

La diagnosi es va realitzar entre els mesos de setembre i desembre de l’any passat. Es va crear el grup promotor del Pla Local de Salut per portar a terme l’estudi, el qual va comptar amb els suport tècnic de Diputació de Barcelona i amb l’assessorament de la consultoria DEP Institut. 

La diagnosi ha estat dirigida i coordinada des de l’Àrea de Salut, i les àrees municipals implicades i que han constituït el grup motor han estat Serveis Territorials, Joventut, Igualtat, Promoció Econòmica, Esports i Benestar Social.

El proper pas serà redactar el Pla Local de Salut durant l’any 2022, el qual també es portarà a terme amb el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

En aquest enllaç es pot consultar la Diagnosi del Pla de Salut

Darrera actualització: 13.05.2022 | 11:12