La Fira de Nadal arriba demà dissabte amb 30 parades

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 00:00

L’aparcament del Casino i el carrer de Pau  Costas acullen demà dissabte la Fira de Nadal, que comptarà amb una trentena d’estands amb productes típicament nadalencs, com ara objectes de regal, artesania i alimentació. Enguany hi haurà una parada de la població francesa de Champniers amb aliments i begudes típiques de la comarca de Charente.  La Fira estarà oberta de 10.00 a 14.30 hores.

Productes nadalencs i de  França
Els productes que es podran adquirir a la fira estan tots aquells relacionats amb el període nadalenc, com per exemple objectes d’artesania per regalar, elements de decoració per a la llar i productes d’alimentació relacionats amb el Nadal.

Per primer cop, la Fira de Nadal comptarà amb un estand de Champniers, població agermanada amb Sant Esteve Sesrovires. La delegació francesa portarà productes típics de la seva comarca, com ara les famoses begudes pinau i cognaç o aliments tradicionals com patés, entre d’altres.

Campanyes per potenciar el comerç local
La Fira de Nadal està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica,  que també està impulsant altres iniciatives per promocionar el comerç local. Un d’elles és la campanya El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa,  que funciona amb el bescanvi de tiquets de compra per cupons descompte per gastar en productes o serveis en els establiments adherits. Altra iniciativa per promoure el comerç local durant aquestes festes ha consistit en distribuir més d’un centenar d’avets i un kit de decoració entre les botigues del municipi.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 13:13