La piscina d’estiu, oberta del 4 de juny al 4 de setembre

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 11:00

El Complex Esportiu Municipal inaugura la temporada d’estiu el proper 4 de juny amb l’entrada en funcionament de la piscina exterior. També hi haurà cursos intensius de natació i activitats especials.  Per accedir a la piscina d’estiu es pot adquirir una entrada d’un dia o un abonament per a tota la temporada estival.

Abonament d’estiu

Enguany, la temporada d’estiu al Complex Esportiu comença el 4 de juny i finalitza el 4 de de setembre.  A diferència de les restriccions de la covid d’altres anys, en aquesta ocasió no hi haurà torns de bany. L’entrada donarà accés a gaudir de la piscina exterior durant tot el dia i en l’horari de 10.00 a 20.00h.

El preu de l'entrada puntual d'un dia i de l'abonament per a tota la temporada és pot consultar en aquest enllaç

Cursos i activitats

Paral·lelament, el Compleix Esportiu també ofereix la possibilitat de realitzar cursos intensius de natació, del 27 de juny al 21 de juliol. Els de natació per a nadons estan pensats per adaptar-se i familiaritzar-se amb el medi aquàtic. En canvi, els de la natació infantil són d’iniciació i perfeccionament. Les inscripcions s’han de fer en el mateix Complex Esportiu del 20 de maig al 19 de juny.

Per al mes de juliol, coincidint amb la Festa Major, l’equipament acollirà sessions especials d’aquagym, zumba i cicloses. També hi haurà el bany nocturn i una festa aquàtica per als infants.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:07