La processó de Divendres dels Dolors obre els actes de Setmana Santa

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 13:00

La Cofradía del Santo Cristo prepara per al 12 d’abril la processó de Divendres dels Dolors.  Els membres de l’entitat de Sant Esteve Sesrovires estaran acompanyats per la banda de música de la Virgen de la Sierra i pels costaleros de la Veracruz. La processó començarà a les 21.00 hores  i sortirà i finalitzarà a la plaça del Doctor Tarrés.

La processó d’aquest any manté les mateixes característiques d’anys anteriors.  Els costaleros de la Cofradía carregaran el pas de la Mare de Déu dels Dolors a la plaça del Doctor Tarrés i la portaran pels carrers Serafí Julià, Germans Bach, Sant Jordi, Av. Montserrat, Plaça Xic Mateu, Sant Joan, Pau Costas i finalitzarà de nou a la plaça Doctor Tarrés. El seguici també estarà integrat per dones amb mantellina.

A més, els confrares de Sant Esteve també estaran acompanyats per dues entitats de Santa Coloma de Gramenet, la banda de música Virgen de la Sierra i els costaleros de la Veracruz.

Setmana Santa
Amb la processó de la Cofradía del Sant Cristo s’inicien els actes litúrgics de la Setmana Santa. Diumenge, 14 d’abril, a les 12.00 hores, hi haurà la tradicional benedicció dels Rams a l’església parroquial. Divendres Sant, 19 d’abril, el Via Crucis sortirà a les 21.30 hores de l’església per recórrer els carrers Serafí Julià, Sant Joan i Pau Costas.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 13:07