La sesrovirenca Tania Álvarez debuta professionalment en el món de la boxa

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 18:00

L’esportista sesrovirenca Tania Álvarez pujarà diumenge al ring en el seu primer combat com a professional de la boxa. S’enfrontarà amb Natalie Francesca a la localitat de Castellbisbal. Tania Álvarez té 19 anys i s’entrena sota les ordres del Team Toni Moreno.

L’esportista es va iniciar en el món de la boxa a l’any 2017. Abans havia practicat molts altres esports, des de ballet fins a futbol. En la boxa ha trobat moltes coses que no ha vist en altres disciplines. Del seu esport actual, subratlla que li dona seguretat.

Tania Álvarez va debutar com a amateur al 2019 i ha disputat vuit combats en aquesta categoria. Diumenge, s’estrena com professional, cosa que vol dir que cobrarà per pujar al quadrilàter. El seu primer repte com a professional serà aquest diumenge al Casal Cultural de Castellbisbal contra Natalie Francesca.

Les entrades per veure la sesrovirenca es poden adquirir al telèfon 636 522 133 i en el gimnàs de Castellbisbal.

La boxejadora s’està entrenant a consciència i seguint les recomanacions del Team Toni Moreno. Porta més de dos mesos amb sessions dobles d’entrenaments (una al matí i una altra a tarda), de dilluns a dissabte. A més segueix una dieta especialitzada.

Tania Álvarez compagina la seva carrera com a boxejadora amb el seu treball com a monitora esportiva en un gimnàs de Sant Vicenç dels Horts.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 14:42