La Trobada de Puntaires celebra 25 anys d’història

Dijous, 13 de setembre de 2018 a les 09:30

La Trobada de Puntaires arriba aquest any a la 25a edició.  Per aquest motiu, el Col·lectiu de Puntaires ha preparat una jornada especial, que inclou una exposició i un regal sorpresa per a totes les participants.  La Trobada se celebrarà el dissabte, 15 de setembre, a la Pista Coberta Francesc Castellet, de 10.00 a 13.30h. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Col·lectiu de Puntaires de Sant Esteve porta 25 anys organitzant la trobada que cada any reuneix aficionades a les puntes de coixí d’arreu de Catalunya. Aquest any hi ha confirmades més de 200 participants que vindran de poblacions com el Pont de  Vilomara,  Lleida, Reus, Sant Boi, Olesa de Montserrat, Sant Llorenç d’Hortons, el Prat, Gironella, Olèrdola, Gavà, Sant Sadurní d’Anoia, Terrassa i Constantí, entre d’altres localitats.

Exposició fotogràfica
Coincidint amb el 25è aniversari, les puntaires de Sant Esteve han volgut celebrar-lo amb una exposició fotogràfica que repassarà l’evolució de la Trobada. A més, amb motiu de l’efemèride, les assistents rebran un regal sorpresa.

Enguany, el Col·lectiu de Puntaires aposta de nou per la Pista Coberta Francesc Castellet, però ha decidit canviar l’horari. Per primer cop l’aplec anual es realitzarà al matí, concretament de 10.00 a 13.00h.

Així mateix, també es comptarà amb la presència de vuit parades de venda de productes relacionats amb les puntes de coixí.

Carbasses i sardanes
Coincidint amb la reunió de les puntaires, i en la mateixa Pista Coberta, se celebrarà el 22è Concurs de Carbasses. El pesatge serà a les 12.30h.

El mateix dissabte, però a la tarda, la Plaça de la Vila acollirà una ballada de sardanes. La música de la Cobla Premianenca començarà a sonar a les 18.30h.

Darrera actualització: 12.09.2018 | 14:32