L’Ajuntament amplia el nombre de desfibril·ladors amb dos nous DEA a la plaça Xic Mateu i Ca n'Amat

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 12:50

Sant Esteve Sesrovires compta des d’aquesta setmana amb dos nous desfibril·ladors.  Un s’ha instal·lat a la plaça Xic Mateu i un altre al Casal Social de Ca n’Amat.  D’aquesta forma l’Ajuntament incrementa el nombre de zones cardioprotegides fins a 8 aparells. Hi ha previst fer un curs de formació sobre desfibril·ladors per a la ciutadania.

Els DEA, nom tècnic que reben els desfibril·ladors,  són uns aparells que permeten socórrer de manera ràpida i senzilla a una persona que pateixi una aturada cardíaca. L’adquisició dels nous DEA  té com a finalitat prestar un Servei Integral de Cardioprotecció a tot el municipi.

En l’actualitat, Sant Esteve Sesrovires disposa de 8 desfibril·ladors en els següents llocs: Ajuntament, Casal de la Gent Gran, Pavelló/Complex Esportiu, Camp de Futbol Municipal, Casal Social de Vallserrat, Casal de Ca n’Amat, plaça Xic Mateu i un DEA mòbil a la Policia Municipal.

En els darrers anys, l’Ajuntament ha anat incrementant el nombre de desfibril·ladors i ha impulsat la formació en el seu ús, tant per part dels treballadors municipals com per part dels clubs esportius locals. Properament es tornarà  fer un nou curs sobre DEA per a la ciutadania.

DEA plaça Xic Mateu

DEA plaça Xic Mateu

 

DEA Ca n'Amat

DEA Casal Social de Ca n'Amat

Darrera actualització: 30.11.2018 | 13:23

Imatges

DEA Ca n'Amat