L’Ajuntament destinarà prop d’un milió d’euros a l’asfaltat de carrers

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 11:30

La Junta de Govern Local ha aprovat la licitació pels treballs d’asfaltat i pintura viària de diversos carrers del municipi i del polígon industrial Ca n’Estella. Les actuacions podrien iniciar-se a l’estiu una vegada finalitzat tot el procediment administratiu. La inversió puja 857.495,15 euros.  

El programa d’asfaltat es dividirà en dos lots, el primer per valor d’uns 570.000 euros inclou carrers Ramon y Cajal, Francesc Macià i Josep Tarradellas i vials del polígon industrial Ca n’Estella. El segon lot, d’uns 287.000 euros, abasta l’asfaltat de les avingudes Vallserrat i Montserrat i dels carrers Jardinets, de la Vila, Ponent, Sant Joan, Joan Mateu i Mossèn Verdaguer. En total, 28.000 m2 de xarxa viària urbana.

A l’hora de definir les actuacions, l’Ajuntament ha tingut en compte l’estat dels carrers, prioritzant els que requereixen una intervenció més urgent. Durant l’any passat ja van iniciar-se alguns arranjaments puntuals amb una inversió de 220.000 euros.

La durada dels treballs serà d’uns 4 mesos i es preveu que puguin començar a l’estiu un cop completada la tramitació administrativa de la licitació i l’adjudicació de les obres.

En aquest context de millora urbana, en les properes setmanes està previst que puguin començar les obres de reurbanització del carrer Martorell que ha de transformar l’entrada al municipi. El cost de l’obra és d’un 270.000 euros.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 11:54