L’Ajuntament habilita tres punts de recollida d’arbres de Nadal

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 11:00

Els Serveis Exteriors han instal·lat tres punts per a la recollida d’arbres de nadal vegetals. Estan ubicats a la plaça Xic Mateu, a la cantonada del carrer de Pau Costas amb Major, i a la cantonada de l’avinguda Montserrat amb el passeig de les Oliveres. La campanya de recollida finalitza el 21 de gener.

Els arbres recollits que puguin ser replantats es portaran a espais públics. En el cas dels exemplars en què això no sigui possible, es trituraran i se’n deixaran madurar les restes. El destí final d’aquestes serà l’encoixinament o mulching, que serveix per millorar la retenció de la humitat i l’aireig del sòl, alhora que és una solució natural per al creixement de les males herbes.

La recollida està destinada tant a la ciutadania com als establiments comercials. En el marc de la campanya nadalenca de promoció del comerç local l'Ajuntament va lliurar un avet natural a cada establiment i ara s'ofereix la possibilitat de recollir-los.  

És important que abans de dipositar un arbre en un punt de recollida, es retirin tots els guarniments per tal de per poder reciclar-lo com a fracció vegetal o bé replantar-lo. Cal deixar-lo sense test ni sorra. En cas de restes ornamentals vegetals i/o arbres sense arrel també es poden portar directament a la deixalleria municipal. L’horari de funcionament és de dimecres a divendres, de 15:00 a 19:00 hores; i dissabtes, diumenges i festius, 10:00 a 14:00 hores.

L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per a fer un ús adequat d’aquests punts i evitar que arbres i restes vegetals ornamentals acabin a la via pública o a l’interior dels contenidors de residus domèstics.


CAMPANYA RECOLLIDA ARBRES DE NADAL

Termini: fins al 21 de gener

Punts de recollida:

  • Plaça Xic Mateu
  • Cantonada Carrer Pau Costas amb Carrer Major
  • Cantonada Av. Montserrat amb Passeig de les Oliveres.

També es poden dipositar a la deixalleria municipal (c/ Miquel Servet, 23 (polígon industrial Sesrovires - telèfon: 937 715 293)

 

Darrera actualització: 11.01.2022 | 12:33