L’Ajuntament i les AMPAs promouen una campanya de recollida de joguines

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 15:00

Amb l’objectiu que tots els infants del municipi puguin gaudir de la màgia de les festes nadalenques i rebre un regal, l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPAs de les escoles i l’institut impulsen una campanya de recollida de joguines. La campanya s’inicia el proper dilluns dia 7 i fins al 21 de desembre, amb el Complex Esportiu com a punt de recollida.

La iniciativa s’adreça a infants de famílies amb menys recursos, una situació que malauradament ha agreujat la COVID-19. Les joguines han de ser noves, mantenint el precinte original, i no poden tenir caràcter bèl·lic. Es recolliran a la recepció del Complex Esportiu Municipal en l’horari habitual d’obertura (de dilluns a divendres, de 7.00 a 21.00h; dissabte, de 8.00 a 19.00h; i diumenge, de 8.00 a 13.45h).

Les persones que facin aportacions participaran en el sorteig d’un lot de material del Complex Esportiu que constarà d´una tovallola, un casquet i unes ulleres de piscina, una mascareta amb el logotip, un tub de pilotes de pàdel i un val de 20 entrades al Complex. El sorteig tindrà lloc el dia 22 de desembre, a les mateixes instal·lacions esportives.

El lliurament de les joguines als infants la realitzarà el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament.

 

 

Darrera actualització: 04.12.2020 | 15:12