L’Ajuntament obre una convocatòria per cobrir una plaça d’arquitecte/a

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 13:00

L’Ajuntament de Sant Esteve convoca un procés selectiu per cobrir, mitjançant concurs oposició lliure, una plaça d’arquitecte/a, en règim de funcionari/a de carrera A1. El termini per presentar sol·licituds és del 9 de febrer al 8 de març de 2021. 

La convocatòria té com a objectiu la provisió definitiva, a través d’un procés selectiu per concurs oposició lliure, d’una plaça d’arquitecte/a, corresponent al grup de titulació A, subgrup A1, de l’Escala Administració Especial, Subescala Tècnic/a, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

El procés selectiu és de concurs-oposició i constarà de dues fases: una d’oposició i una fase de concurs amb valoració de mèrits en la qual el tribunal qualificador avaluarà els mèrits al·legats i justificats pels i les aspirants que hagin superat la primera fase.

Les bases de la convocatòria ja es poden consultar al Portal de Transparència. La presentació de sol·licituds es podrà fer preferentment per via telemàtica a través de la Seu Electrònica o presencialment al registre general, sol·licitant cita prèvia. El termini de presentació de sol·licituds és del 9 de febrer al 8 de març, ambdós inclosos.

ENLLAÇOS D'INTERÈS:

Edicte bases convocatòria
Tràmit presentació sol·licitud (Disponible a partir del 09!02!21)
Cita prèvia (Agenda per sol·licitar atenció presencial, disponible a partir del 09!02!21)

Darrera actualització: 08.02.2021 | 13:31