L’Ajuntament reparteix un centenar de racions de menjar a persones vulnerables

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 20:00

Els voluntaris de Protecció Civil i l’equip de Benestar Social han treballat en l’organització i repartiment d’aliments per a famílies vulnerables. S’han repartit a domicili un centenar de racions per abastir durant tota una setmana i garantir els dos àpats de dinar i sopar a cinc famílies.

Els aliments provenen de Campos Estela, empresa encarregada del menjador de l’escola Vinya del Sastret, i que forma part del projecte Mentali per al repartiment de l’excedent alimentari en el marc d’un conveni amb l’Ajuntament. En total ha aportat 200 racions, de les quals se n’han repartit la meitat.     

Com en el projecte Mentali, els aliments s’envasen en recipients unidosi i seguint totes les garanties de conservació per no trencar la cadena de fred. Es tracta d’aliments cuinats, atès que van destinats a famílies que per diferents circumstàncies no poden fer-ho.

La distribució s’ha fet des del Casal de la Gent Gran als diferents domicilis a través dels voluntaris de Protecció Civil i seguint totes les mesures preventives recollides en el protocol de voluntariat.

Què he de fer si requereixo aquest servei?

Les persones o famílies que necessitin aquest servei o altres necessitats assistencials, poden adreçar-se per telèfon al 937713017 (de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00h i de 16.00 a 19.00h - i fora d’aquest horari a la Policia Local, al 937714011) per tal que l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament gestioni les demandes.  

Darrera actualització: 17.03.2020 | 20:23

Imatges

REPARTIMENT MENJAR REPARTIMENT MENJAR