L’Aula de Música estrena la cantata Rum-rum en el concert de fi de curs de diumenge

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 14:00

Diumenge, l’Aula de Música estrena una nova cantata en el concert de fi de curs, que tindrà lloc al Casal de la Gent Gran. Rum-rum està formada per 11 cançons i cada tema està dedicat a un instrument musical diferent. Amb aquesta actuació, l’Aula tanca una temporada en què ha pogut recuperar la normalitat i impulsar nous projectes com la combo-gira.

La cantata
Amb motiu del 10è aniversari, l’Aula de Música va estrenar una cantata de Nadal. Ara, l’escola ha volgut recuperar aquesta idea però amb una temàtica que es pugui interpretar durant tot l’any i no només en unes dates concretes.

La cantata Rum-rum és la història d’uns nens que després d’assistir a un concert volen aprendre a tocar música. Una botiguera els ensenyarà cadascú dels instruments que poden practicar. En la composició de les 11 cançons – una per instrument- s’han implicat els 10 professors i professores de l’Aula de Música.

Normalitat i nou projecte
Durant el curs 2021-22, l’escola ha recuperat la normalitat amb la recuperació de les sessions presencials. Un centenar d’alumnes assisteix cada setmana a classe per aprendre sensibilització, llenguatge musical o instruments com la flauta travessera, saxo, oboè, clarinet, trompeta, violí, violoncel, bateria, piano, guitarra clàssica i elèctrica, cant líric i modern, o tuba. Els que tenen més demanda són el piano i la bateria, seguits per la guitarra, la flauta i el saxo.

Aquesta temporada s’ha pogut celebrar el dos gran concerts de cada any (el de Nadal i el de l’estiu d’aquest diumenge), les audicions de febrer i juny, la roda d’instruments, el curs de música per a nadons i la resta d’activitats que complementen l’oferta educativa.  Però, a més, aquest any s’ha tirat endavant un nou projecte, la combo-gira. Aquesta iniciativa ha permès a la banda de l’Aula de Música col·laborar amb les escoles de música de Sant Sadurní d’Anoia, Piera i  Hostalets de Pierola i actuar en aquests poblacions.

Així mateix, per Sant Jordi l’Aula de Música també va poder fer una activitat de flauta a l’escola Vinyes Verdes de La Beguda, podent mantenir així el contacte amb els centres educatius de la zona.

Concert i audicions
El concert de fi de curs de l’Aula de Música tindrà lloc diumenge, a les 12.00 hores, al Casal de la Gent Gran.  Durant els dies 16, 17, 20, 21 i 22 de juny també s’oferiran audicions a la Sala Domènech i Estapà.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 14:50