L’empresa local Ecocultiv organitza la 1a Jornada Gastronòmica del xiitake

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 11:00

La 1a Jornada Gastronòmica del xiitake organitzada per l’empresa sesrovirenca Ecocultiv tindrà lloc el proper dissabte 13 de novembre, d’ 11.30 a 21.30h. En el marc d’aquesta jornada, que compta amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, es celebra el concurs al millor ‘pintxo-tapa’ amb bolet 100% ecològic, i amb la participació de sis restauradors locals.

El xiitake és un bolet originari de l’est d’Àsia, i que tradicionalment ha format part de les cuines xinesa, japonesa, coreana i tailandesa. En aquesta jornada hi participen sis restaurants de Sant Esteve que competiran per la millor tapa: Bar el Casino; Bar Restaurant la Trobada; Bar Restaurant la Cabaña; Bar Restaurant The Jaula Beach; Bar la Plaça i Bar l’Estació.

Per poder degustar les creacions s’hauran d’adquirir les butlletes que es trobaran als mateixos establiments participants. El pintxo-tapa sense beguda té un preu de 2,5 euros, i amb beguda 3,5 euros. Els consumidors també tenen l’opció de comprar el Tour Gastronòmic sense beguda, que els permet provar totes les creacions dels sis restauradors que participen, i que costa 12 euros. El mateix Tour Gastronòmic + Glop’s (amb beguda) costa 18 euros.

Sorteig d’un sopar

Les persones que comprin la butlleta Tour Gastrònomic o Tour Gastrònomic + Glop’s participaran en un sorteig i podran guanyar un sopar per dues persones a l’establiment guanyador. Per participar-hi cal fer una foto a la butlleta numerada i segellada per tots els establiments, i a continuació posar el nom del restaurant amb la millor creació. Un cop fet, la fotografia de la butlleta i el nom del restaurant amb el millor pintxo tapa s’hauran d’enviar via Whatsapp o Telegram al telèfon de l’organització imprès a les butlletes.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 09:50