L’equip de veterans, campió de la lliga de futbol

Dimarts, 16 d’abril de 2019

Quan encara no s’ha acabat la lliga, l’equip de veterans del FC Sant Esteve s’ha proclamat el campió de la competició. A més,  amb aquest primer lloc també s’ha assegurat l’ascens de categoria.

El Futbol Club Sant Esteve va crear aquesta temporada l’equip de veterans.  Sota la direcció d’un tècnic de la casa, l’entrenador Àngel Pradas, el conjunt de Sant Esteve ha competit en la tercera divisió de la Federació de Futbolistes Veterans de Catalunya.  Els sesrovirencs han fet un futbol efectiu que els ha permès guanyar 26 dels 29 partits que han disputat fins ara.

El passat 6 d’abril, el Sant Esteve va guanyar a l’Esparreguera per 1 a 4 i, d’aquesta forma, es va convertir, matemàticament, en el campió de la lliga, tot i que la competició no finalitzarà fins al 25 de maig. Amb 80 punts el Sant Esteve no només s’assegura el primer lloc del campionat, sinó també l’ascens a la Segona Divisió la propera temporada.

Aquest cap de setmana, els sesrovirencs van conèixer de nou la victòria al guanyar al Terrassa per 3 a 0.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 10:58