L’Espai Obert comença el curs reprenent les activitats externes

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 17:00

L’Espai Obert ha començat aquesta setmana el curs amb 24 alumnes inscrits de 4 a 16 anys. L’Espai Obert està concebut com un servei municipal per donar suport a infants i joves a través d’activitats educatives i tallers que reforcin el seu creixement personal i formatiu. Enguany, es recuperen les col·laboracions amb entitats externes, que havien quedat suspeses per la pandèmia.

L’Espai Obert desenvolupa les seves sessions a l’edifici de les Escoles Velles. Però per la pròpia filosofia del projecte, el servei també aposta per les propostes fora de l’aula. Així per exemple, per aquest any està programat anar-hi  a la Biblioteca Municipal Joan Pomar per  participar en un taller per aprendre a dibuixar còmics. També hi ha previst realitzar intercanvis amb el Casal de la Gent Gran per afavorir el diàleg entre persones de diverses generacions. El curs passat, fins i tot, es va filmar un vídeo en diversos escenaris i el curtmetratge va quedar finalista del Concurs de Curts contra l'homofòbia Implica't.

L’Espai Obert funciona des de l’any 2007 amb l’objectiu d’acompanyar a infants i adolescents en el desenvolupament de la seva personalitat. Un equip d’educadores socials  treballen tant amb els infants, com amb les seves famílies i el seu entorn social. S’adreça a infants i joves d’entre 4 i 16 anys.

Aquest servei municipal s’ofereix els dilluns i dimecres de 16.45 a 18.30h i els dimarts i dijous de 14.30 a 18.30. En alguns grups encara queden places lliures, però abans de fer la inscripció cal sol·licitar a l’Ajuntament  una entrevista amb l’educadora social trucant al telèfon 931 140 544.

Darrera actualització: 07.10.2021 | 17:39