Matrícula gratuïta al Complex Esportiu fins al 31 d’octubre

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 10:00

El Complex Esportiu comença la nova temporada oferint matrícula gratuïta als nous abonats.  L’oferta, que va començar el 16 de setembre i estarà vigent fins al 31 d’octubre, coincideix amb la tornada de vacances, quant molt gent s’anima a recuperar la forma física.  A més, aquest any l’equipament ha reforçat la graella d’activitats, tant físiques com aquàtiques, i prepara una nova web amb informació d’interès per als usuaris.

A més de poder gaudir d’unes instal·lacions de gran qualitat durant tot el dia, els abonats tenen una àmplia gamma d’activitats per gaudir de l’esport i fer salut, com ara pilates, zumba, cicle indoor, powerpump o aquagym, entre d’altres. Els horaris de les activitats en obert es poden consultar en aquest enllaç.

També existeix la possibilitat d’inscriure’s en alguna activitat específica o en els cursos de natació.  Més informació a la recepció del Complex o trucant al telèfon 93 775 96 50.

D’altra banda, aviat el Complex Esportiu comptarà amb una web amb informació i continguts per promoure l’activitat física.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 10:42