Mercadona instal•larà un magatzem logístic a Can Margarit

Dimecres, 7 de febrer de 2018 a les 00:00

Marcadona ha anunciat la instal·lació d’un magatzem logístic en una nau de 29.000 metres quadrats al nou polígon Can Margarit de Sant Esteve. L’objectiu de la cadena valenciana de supermercats és donar donar suport al centre d’Abrera.

La companyia ha llogat la nau de Can Margarit al fons immobiliari britànic Rockspring que va comprar a la promotora Goodman. D’aquesta manera la marca de supermercats amplia la seva infraestructura logística a Catalunya i dona suport al centre logístic que té al municipi veí d’Abrera.

Segons la cadena, en aquesta nau es duran a terme activitats de grupatge de productes d'Europa i de proveïdors catalans.

Aquest és el segon anunci d’implantació al nou polígon industrial de Can Margarit en les darreres setmanes, després que el passat 17 de gener la socimi britànica Segro, especialitzada en actius industrials i logístics, confirmés l’adquisició d’una finca de 8 hectàrees a Sant Esteve Sesrovires per construir-hi fins a 51.000 metres quadrats d'usos logístics.

Des de la seva posada en marxa l’octubre de 2016 amb la inauguració del Centre logístic de Decathlon, Can Margarit ja té una ocupació del 80 per cent.

Darrera actualització: 08.02.2018 | 15:43