Més de 500 infants participen en les activitats de l’Estevestiu 2021

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 15:00

Avui ha arrencat una nova edició de l’Estevestiu encara marcada per algunes restriccions de la Covid-19. Més de 500 infants, uns 200 més que l’any passat, s’han inscrit en alguna de les múltiples propostes esportives i de lleure que ofereixen clubs i entitats, amb el suport i coordinació de les àrees d’Esports, Cultura i Promoció Econòmica.

L’oferta més àmplia és l’esportiva amb els 9 campus que finalment tiren endavant: handbol, gires, futbol, futbol sala, voleibol, pàdel, taekwondo, patinatge i bàsquet. Més 400 infants i joves, d’entre 3 i 16 anys han escollit alguna d’aquestes disciplines. En l’àmbit de cultura, les propostes de dansa i art, compten amb un centenar de participants.   

En aquesta edició continuen les mesures anticovid tot i que amb més flexibilització que en l’anterior. Afecta especialment l’aforament dels espais que actualment és del 70%. Les activitats es desenvolupen tant en les seus de clubs i entitats com en els espais cedits per l’Ajuntament: pavelló, pistes de pàdel, camp de futbol i sala polivalent, pistes de vòlei sorra, escoles La Roureda i Vinya del Sastret, Escoles Velles, sales Sputnik i Domènech i Estapà, teatre El Casino i pista coberta. També es posa a disposició de l’Estevestiu la piscina exterior on els infants gaudeixen d’activitat aquàtica tres cops per setmana. Enguany, a més, s’ha recuperat el servei de menjador i d’acollida.

Torna l’ESTEVESTIU TV

TV10 oferirà a partir de la propera setmana un seguiment del què passa a l’Estevestiu amb el programa especial Estevestiu TV. El podreu seguir a través del canal Youtube de RTV10 i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

    

 

 

 

 

Darrera actualització: 28.06.2021 | 15:55