Només 16 pisos de Ca n’Amat estan pendents de ser escripturats

Dimarts, 14 de març de 2017 a les 14:25

Les gestions realitzades per l’Ajuntament ha permès que la venda dels pisos de Ca n’Amat entri en la seva fase final. De la promoció de 75 pisos en el sector A Migdia de Ca n’Amat, 43 havien anat a parar a mans de la SAREB arran de la crisi del sector immobiliari i es trobaven desocupats. Finalment, la majoria d’aquest habitatges ja estan venuts. Només queden 16 pisos pendents d’escripturar-se, però tot i així ja tenen signat el document de reserva per part de les persones interessades en la seva adquisició.

El consistori ha emprès diverses actuacions per desencallar la situació. Així, en el ple del 18 de febrer de 2015, el ple va votar l’aprovació inicial de les bases per a l’adjudicació dels 43 pisos a uns preus notablement rebaixats respecte a la convocatòria del 2012.

L’Ajuntament també ha demanat en reiterades ocasions a la SAREB, propietària dels immobles, que els pisos s’oferissin en lloguer per poder donar-los sortida, però el conegut com a banc dolent es va negar a passar-los del règim de compra al règim de lloguer.

El consistori no ha participat en la comercialització dels pisos, ja que aquesta l’ha portat directament la SAREB com a titular de la propietat. Però per facilitar als veïns interessats, l’Ajuntament va habilitar un espai municipal per a la presentació de les sol·licituds.

Darrera actualització: 14.03.2017 | 14:26

Imatges

Pisos de Ca n'Amat