Nou cotxe policial amb un contracte de rènting més barat

Divendres, 16 de juny de 2017 a les 00:00

Un cop finalitzat el contracte de rènting d’un dels vehicles de la Policia Local, l’Ajuntament ha formalitzat un nou contracte, també en la modalitat d’arrendament, per adquirir un nou cotxe destinat a prestar serveis policials.  Aquest canvi suposa un estalvi econòmic per a les finances municipals. El consistori s’estalviarà 223 euros cada mes amb el nou contracte.

El cotxe del rènting anterior era una furgoneta de la marca Peugeot Expert. El nou vehicle  és un Nissan Qashqai, un vehicle més operatiu i que s’adapta a tots els terrenys del terme municipal i que facilita, d’aquest forma, un accés més fàcil dels agents a qualsevol punt del municipi. El tot terreny, segons les previsions, farà 27.500 quilòmetres anualment. El nou contracte té una duració de 48 mesos.

L’adquisició del nou vehicle s’emmarca dins del conveni entre l’Ajuntament i l’ACM (Associació de Municipis i Comarques), fet que delimita les marques i models de cotxes policials que els consitoris poden escollir per als seus municipis..

Darrera actualització: 16.06.2017 | 22:15