Nous elements de joc a l'Escola Vinya del Sastret

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 08:00

L’Escola Vinya del Sastret ha començat el nou curs amb la renovació d’elements de joc al pati que s’han instal·lat coincidint amb les vacances d’estiu. L’Ajuntament a més, està ultimant el projecte d’arranjament de la rampa d’accés a l’aparcament del centre.

Els jocs s’han col·locat al pati exterior de les aules d’infantil. S’han instal·lat uns gronxadors, un mòdul amb tobogan i tres balancins molla, i s’ha renovat la coberta de la caseta de joc. Aquesta actuació forma part dels treballs de millora i manteniment als centres educatius del municipi que s’han dut a terme durant l’aturada de l’activitat escolar a l’estiu.  

Arranjament accés aparcament

D’altra banda, els Serveis Exteriors Municipals estan treballant en la memòria valorada del projecte per millorar la rampa d’accés a l’aparcament de l’escola i resoldre la problemàtica dels lliscaments dels vehicles. La intervenció consistirà en el formigonat del pendent i la conducció de les aigües pluvials. La proposta s’inclourà en el pressupost del proper exercici per tal d’executar-la a principis d’any. D’aquesta manera, l’Ajuntament donarà resposta a una demanda plantejada per l’AMPA de l’escola.    

Darrera actualització: 22.09.2021 | 08:42