Nova campanya per promoure el turisme de proximitat al Baix

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 17:00

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya de promoció turística Al BAIX Llobregat, ofertes FLAIX!. Inclou més de 50 propostes d’oci i turisme amb descomptes i promocions especials per gaudir del 12 al 28 de novembre. Entre elles, les propostes locals dels cellers Ca n’Estella i Can Casals i l’estudi d’art Tinta i Vi.

L'objectiu de la iniciativa és promocionar el turisme de proximitat durant els 3 caps de setmana de novembre i així contribuir a la reactivació econòmica del sector turístic de la comarca en la temporada prèvia a la campanya de Nadal.

La campanya proposa activitats pensades per a tots els públics i d’àmbits ben diversos. Estan agrupades per aquells que volen adrenalina, per als que busquen allotjaments, cultura, natura o restaurants, i per als que volen gaudir d’una activitat en família. A més, al web https://www.turismebaixllobregat.com/ca/al-baix-ofertes-flaix es pot seleccionar també el municipi de la comarca a visitar, si és una activitat exterior o interior, i fins i tot, quin cap de setmana es volen gaudir dels descomptes i les ofertes especials.

A Sant Esteve, es pot gaudir de tres interessants propostes: una visita guiada i un picnic a les Bodegues Can n’Estella, un passeig en buggy per les vinyes i visita al Celler Can Casals, i un taller de pintura en vi de l’Estudi d’Art Tinta i Vi.

Per gaudir dels descomptes només cal accedir al web, entrar a la proposta que ens interessi i activar la promoció. Un cop activada, es rebrà el descompte per correu electrònic. Entre tots els participants a la campanya se sortejarà una escapada per a dues persones.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 09.11.2021 | 15:05