Nova reunió de seguiment sobre la gestió COVID-19 als centres educatius

Dimecres, 27 de gener de 2021 a les 15:00

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament una nova reunió entre els diversos agents implicats en la gestió de la COVID-19 en els centres educatius del municipi. La trobada coincideix amb l’inici del segon trimestre del curs escolar i té com a objectiu fer un seguiment dels protocols i alhora enfortir el treball en xarxa.

A la trobada, encapçalada pel regidor d’Educació i de Salut Pública, Òscar Rodríguez, hi han participat la directora i la subdirectora de l’EAP Martorell Rural, les direccions dels quatre centres educatius públics del municipi, la referent Covid per als centres (RECO) i la tècnica d’Educació de l’Ajuntament. Es tracta de la segona trobada de seguiment que s’ha fet en el que portem de curs escolar. L’anterior va tenir lloc a l’inici del primer trimestre, el passat 1 d’octubre.

En el decurs de la reunió s’ha abordat l’anàlisi i la supervisió dels protocols per als casos COVID-19 en els centres educatius, així com la millora permanent en la gestió dels diversos circuits de comunicació.

Després d’un pic de casos postvacances de Nadal, amb fins a 9 grups escolars confinats, en aquests moments al municipi hi ha 2 grups en quarentena, un a La Roureda i un a l’institut.    

Darrera actualització: 27.01.2021 | 15:31