Recepció al Club d’Handbol amb motiu de la renovació de la directiva

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 19:00

L’alcalde Enric Carbonell i el regidor d’Esports, Òscar Rodríguez, van rebre ahir a la sala de Plens a l'expresident del Club d'Handbol Sant Esteve, Amadeo Ureña, i al nou president,  Lluis Canals després de l'entitat hagi renovat recentment la junta directiva. Després de l’acte oficial, Ajuntament i club van celebrar una reunió de treball.

Amadeo Ureña ha presidit durant 5 anys del CH Sant Esteve. Per motius personals, va deixar el càrrec en l’assemblea del club celebrada del passat 25 de març. Ureña va signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament.  L’expresident va agrair al consistori el suport que ha rebut durant el seu mandat.

En la recepció oficial també va estar present el nou president, Lluís Canals, que forma part del club des del 1973, any en què es va fundar l’entitat. Expresident i nou president van assistir a l’acte acompanyats de diversos membres de la nova junta directiva.

Després de la recepció, es va celebrar una reunió de treball on es va abordar diferents temes, com ara la represa de les competicions i el futur del torneig internacional d’handbol, entre d’altres qüestions.

L’Ajuntament vol oferir a partir d’ara aquest tipus de trobades quan es produeixin canvis de junta o en moments rellevants per a les diferents entitats i clubs del municipi.  

Darrera actualització: 29.04.2021 | 19:26