Reobertura dilluns del workout i de les pistes de vòlei sorra

Divendres, 12 de març de 2021 a les 16:50

Les instal·lacions de workout i les pistes de vòlei sorra tornen a obrir el dilluns 15 de març. Amb les noves mesures del PROCICAT serà possible que funcionin amb el 50% de l’aforament. D’altra banda, el Complex Esportiu està registrant una bona afluència de públic i ha recuperat les activitats dirigides.

El dilluns ja es podran utilitzar de nou l’equipament de workout i les pistes de vòlei sorra, totes dues situades al costat del Camp de Futbol Municipal. El PROCICAT obliga a restringir l’aforament al 50% i a controlar l’accés. Per aquest motiu, la capacitat màxima serà de 17 persones i el conserge del Camp de Futbol s’encarregarà de supervisar l’accés i vetllarà perquè no se superi aquesta xifra. L’horari serà de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores.

Complex Esportiu
D’altra banda,  el Complex Esportiu Municipal continua recuperant la normalitat de mica en mica.  El passat 1 de març es van reprendre els cursets de natació i les classes de ioga i de bollywood.

L’equipament està registrant una bona afluència d’usuaris tot i que l’aforament està limitat al 30% en les activitats dirigides i en el gimnàs i de l’obligació de portar la mascareta. La piscina continua oberta, amb l’aforament al 50%.

S’han reobert els vestidors i les dutxes, tot i que no es recomana el seu ús.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 17:01