Romeria fins al Parc Canals i Nubiola, el 4 de juliol

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 16:00

La Cofradía del Santo Cristo celebra la romeria d’aquest any el proper 4 de juliol. Les restriccions de la covid han impedit organitzar enguany la tradicional processó en les seves dates habituals i ja l’any passat no es va poder fer per la pandèmia. Les reserves per al dinar de germanor ja estan obertes.

L’entitat recupera la romeria després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia. Enguany tampoc s’ha pogut realitzar en les seves dates normals per les restriccions imposades pel PROCICAT. Normalment, la processó tenia lloc entre finals de maig i principis de juny, és a dir, entre la celebració de la segona pasqua i el corpus christi.

Amb el relaxament de les mesures contra la covid, la romeria es podrà celebrar el 4 de juliol. Començarà a les 12.00 hores amb la missa rociera a l’església parroquial, la qual comptarà amb la participació del cor Nuevos Comienzos d’Esparreguera.

Cap a les 13.30 hores, s’iniciaria la romeria. Les i els cofrares portaran el simpecado de l’entitat, el qual inclou l’escut de Sant Esteve. La processó finalitzarà al Parc Canals i Nubiola.

En el Parc del Motor tindrà lloc un dinar de germanor tipus pícnic, per al qual cal fer reserva prèvia al telèfon 627 051 062.  El tiquet té un preu de dos euros i inclou la reserva de taula, cadira i d’una beguda. No inclou l'àpat, el qual l'ha de portar cada participant. A causa de les normes covid, hi haurà limitació d'aforament. 

També hi haurà un punt de recollida per fer aportacions al Banc d’Aliments.

Darrera actualització: 26.06.2021 | 10:36