S’administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a Can Serra

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 15:00

Avui residents i personal de la Residència Can Serra han rebut la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 de la farmacèutica Pfizer-BioNTech. La primera dosi es va administrar el passat 31 de desembre sense que s’hagi produït cap reacció adversa ni cap cas positiu.

La campanya de vacunació a Catalunya va començar el 27 de desembre. El departament de Salut va determinar que les residències de la gent gran fossin un col·lectiu prioritari per vacunar-se, tant pel que fa a persones residents com al personal que treballa als centres. El primer centre a vacunar-se va ser Feixa Llarga de l’Hospitalet. Uns dies més tard, va ser el torn de la residència Sant Joan de Déu de Martorell i la mateixa setmana les vacunes van arribar a la residència de Can Serra.

La campanya de vacunació en les residències s’està fent de forma progressiva. El departament de Salut preveu rebre 60.000 dosis setmanals de Cominarty, la vacuna de la farmacèutica Pfizer-BioNTech. Cada persona ha de rebre dues dosis en un interval de tres setmanes.

Darrera actualització: 21.01.2021 | 15:17