Sant Esteve Sesrovires participa en la presentació de Tecnoalimentària a les empreses de la comarca

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 13:00

L’alcalde Enric Carbonell i la regidora de Promoció Econòmica, Roser Brosed, van assistir el passat 4 de novembre, a Sant Andreu de la Barca, a la presentació de Tecnoalimentària, un projecte per fomentar la recuperació de la comarca en el sector agroalimentari amb l’ajuda de la digitalització del sector empresarial. L’acte va comptar amb la participació de 40 empreses, dues d’elles de Sant Esteve Sesrovires.

El projecte està impulsat pels sis ajuntaments del Baix Llobregat Nord (Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires) i s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia que impulsa la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, va obrir unes jornades en les quals han participat 40 companyies. Les empreses sesrovirenques Finca Ca n’Estella i Nova Natura van ser-hi presents. Un dels objectius de la trobada era ensenyar a les persones emprenedores com poden accedir als fons de recuperació Next Generation.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 13:27