Segona victòria consecutiva del CH Sant Esteve

Dimecres, 17 de març de 2021

El primer equip del Club Handbol Sant Esteve ha sumat aquesta setmana la seva segona victòria consecutiva.  Després de guanyar a la Roca per 35-37, ara els sesrovirencs han derrotat al Creu Alta Sabadell per 30-29, un rival directe.  El SANES torna a sumar dos punts i es consolida la zona mitja de la classificació.

La plantilla que dirigeix Oliver Roy i Fran Cabrero està formada per jugadors molt joves, que ara estan començant a agafar rodatge i, sobretot, consistència durant els 60 minuts.

En el partit contra La Roca es va arribar a la mitja part amb un empat a 18 gols. A diferència d’altres jornades, el conjunt va saber mantenir el bon joc també a la represa, fet que li va permetre guanyar per 35-37.

Aquest cap de setmana, el Sant Esteve va jugar contra el Creu Alta Sabadell. Tot i que l’equip de Sant Esteve va arribar al descans dos punts per sota del seu rival (16-17), a la segona part va revertir la situació. Els sesrovirencs van tancar la seva defensa i van saber aguantar la pressió del rival en uns cincs minuts finals decisius. Al finalitzar el matx, la victòria va ser per als homes d’Oliver Roy i Fran Cabrero per 30-29.

Dissabte l’equip viatja fins a Girona per jugar contra el Banyoles, el penúltim equip classificat del grup D de Primera Estatal.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 09:18