Sessió informativa del projecte urbanístic als terrenys de l'antiga Chupa Chups, dilluns 15

Divendres, 12 de març de 2021 a les 12:00

L’Ajuntament convoca pel proper dilluns dia 15 una sessió informativa per explicar la modificació urbanística als terrenys de l’antiga Chupa Chups. També ha ampliat en un mes el termini d’exposició pública del projecte, de l'11 de març al 12 d'abril, ambdós inclosos.

La sessió informativa s’havia de celebrar al gener però la convocatòria electoral va provocar que s’hagués de suspendre. Finalment es farà dilluns dia 15 de març, a les 19.00h, per via telemàtica. Les persones interessades en assistir-hi han d’enviar un correu a ses.participació@sesrovires.cat.

La proposta urbanística, que ha de ser aprovada provisionalment en sessió plenària perquè prosperi, preveu la construcció de 170 habitatges, dels quals  40 es destinaran a habitatge de protecció oficial. Es construiran en blocs de planta baixa més 4 al voltant  d’una gran plaça  pública  central  de 5.000m2. Es reserven 3.900 m2 en planta baixa per a usos comercials i terciaris, amb una coberta destinada a usos comunitaris esportius per als residents.

D'altra banda, l’Ajuntament ha aprovat l’ampliació d’un mes del termini per poder presentar al·legacions o suggeriments al projecte. Així el període d’exposició pública es prorroga de l’11 de març al 12 d’abril. 

També es treballa en una consulta ciutadana que es farà en les properes setmanes, un cop s’hagi celebrat la sessió informativa. Es pot seguir el procés al portal de participació ciutadana.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 12:24