Signat un conveni de col•laboració amb l’Associació Progèria Alexandra Peraut per a l’edició d’un conte solidari

Divendres, 12 de març de 2021 a les 17:00

L’Ajuntament de Sant Esteve i l’Associació Progèria Alexandra Peraut han signat avui un conveni de col·laboració per a l’edició del conte il·lustrat Una nena entre vint milions, els beneficis del qual es destinaran a la investigació de progèria, una malaltia minoritària que pateix l’Alexandra, una petita sesrovirenca de 4 anys, i que provoca l’envelliment prematur.

L’acord l’han signat l’alcalde , Enric Carbonell, i la presidenta  de l’entitat, Esther Martínez, acompanyats per membres de l’equip de govern i per l’autor del conte, el periodista martorellenc Quim Miró, que ho ha fet per via telemàtica des dels Estats Units.

El document recull el compromís de l’Ajuntament de contribuir, d’una banda, a la publicació del conte solidari i, de l’altra, a visualitzar aquesta malaltia de la qual actualment només hi han 131 casos comptabilitzats a tot el món.

Per l’alcalde, aquest acord “marca l’inici de futures col·laboracions orientades a promoure iniciatives solidàries que ajudin a sensibilitzar, visualitzar i investigar sobre malalties com la que pateix l’Alexandra”.

Des de l’entitat, Esther Martínez, ha agraït “el suport incondicional rebut per l’Ajuntament i el poble de Sant Esteve en aquest projecte i la contribució a visualitzar la malaltia”.  

La publicació d’Una nena entre vint milions està prevista pels volts de Sant Jordi i anirà acompanyada d’una presentació del conte a Sant Esteve.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 17:41

Imatges

Conveni Assoc. Progeria Conveni Assoc. Progeria