Taller 'Créixer en família' a l’escola Vinyes Verdes

Dimarts, 14 de març de 2017 a les 14:25

L’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes organitza el taller Créixer en família, un cicle de sis sessions on es reflexionarà i s’intercanviaran experiències sobre el paper de les famílies en la tasca educativa. El taller és gratuït. La primera sessió serà el proper 24 de març. Créixer en família compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de Sant Esteve Sesrovires.

Créixer en família s’estructura com un espai on els pares i mares poden reflexionar i intercanviar experiències sobre l’educació dels seus fills i filles. Les sessions estaran guiades per un professional que els orientarà i els oferirà eines per poder exercir la seva funció de progenitors de manera positiva.

Aquest cicle consta de 6 sessions que tindran lloc a l’Escola Vinyes Verdes,  de 17.00 a 19.00 hores, els divendres dels següents dies:

  • 24 i 31 de març
  • 21 d'abril
  • 5, 19 i 26 de maig

 

En cada sessió es tracta un tema específic, com ara el respecte i la confiança, l’autonomia dels fills, els conflictes, les responsabilitats i l’aprenentatge més enllà de l’escola. L’última jornada es debatrà un tema triat per les pròpies famílies.

Inscripcions
Les inscripcions són gratuïtes i cal fer-les a través del correu electrònic ampavinyesverdes@gmail.com.  Els organitzadors ofereixen un servei de monitoratge per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Aquest servei és gratuït per als socis de l'AMPA i  per als no socis té un cost de 3 euros per família i sessió.

Darrera actualització: 14.03.2017 | 14:36

Imatges

Taller Créixer en família