Torna a les escoles el projecte de natació Neptú

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 17:00

Avui ha començat un nou curs del projecte de natació Neptú en el què participen més d’un centenar d’alumnes de les escoles Vinya del Sastret i La Roureda. El programa es reprèn  després de l’aturada obligada el curs passat, a causa de la pandèmia. És la 14a edició d’aquesta iniciativa impulsada per les regidories d’Educació i d’Esports i la col·laboració de les AMPAs.

 

Enguany participen en el Neptú 115 alumnes de 1r i 3è de primària, etapa en la qual es considera important i necessària l’adquisició d’habilitats relacionades amb l’aprenentatge de la natació. L’activitat està adaptada a les característiques i l’edat dels infants, amb suport a l’atenció de les necessitats especifiques. S’ofereixen un total de 29 sessions per cada grup, d’octubre a maig, amb una durada de 45 minuts cadascuna. Les sessions s’imparteixen a la piscina coberta del Complex Esportiu Municipal i formen part de la programació en l’àmbit d’Educació física de l’escola.

L’objectiu principal de les activitats del projecte NEPTÚ és aconseguir que l’infant domini el medi aquàtic a través d’una metodologia oberta, dinàmica i divertida. Més enllà de l’aprenentatge de la natació, en les sessions s’aborden aspectes relacionats amb la salut i els bons hàbits. Per tal de garantir la participació de tots els infants, l’Ajuntament posa a disposició de les famílies una línia d’ajuts. 

El projecte Neptú va posar-se en marxa el curs 2007-2008. En aquests 14 anys de trajectòria ha esdevingut un projecte de referència.  

Darrera actualització: 05.10.2021 | 14:45