Torna la cursa solidària Corre en Gran

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 11:10

La segona edició  la Cursa Corre en Gran arribarà el proper 24 de març als carrers de Sant Esteve Sesrovires. Aquest esdeveniment esportiu solidari està dedicat enguany a recaptar fons per a la investigació d’ELA, una malaltia també coneguda com esclerosi lateral amiotròfica. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en la web correengran.cat

Els participants podran triar entre tres distàncies diferents: la d’un quilòmetre pensada per a nens i pares, i les de 5 i 10 quilometres per a corredors acostumats al running.

La prova està organitzada per Gambaders Events, una entitat que està formada per interns i professionals del Centre Penitenciari de Can Brians 2. El seu objectiu és organitzar esdeveniments esportius que comptin amb molta participació i que serveixin per reunir recursos econòmics en benefici d’una causa social, que enguany ha estat la malaltia de l’ELA.

Novetats
Altra de les novetats d’aquest any són la introducció de llebres, és a dir, de corredors de referència que permetran als participants obtenir millors marques en la cursa. Així mateix,  a més de la inscripció normal també hi ha la possibilitat de fer una inscripció VIP, que dona dret a la personalització de la samarreta i del dorsal.

L’any passat la cursa es va dedicar al càncer infantil i va comptar amb la participació de més de 1.000 persones. La prova compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i la col·laboració del Futbol Club de Sant Esteve, així com d’altres entitats.

 

Inscripcions: http://www.correengran.cat/inscripcions

Darrera actualització: 04.03.2019 | 11:13