Torna l’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 17:00

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà el proper dijous 28 d’octubre a les 18h l’Hora del Conte que portarà per nom “Monstres”, pensada per a nens i nenes a partir dels tres anys i on caldrà reserva prèvia.

En aquesta activitat, que coincideix amb la proximitat de Halloween,  la contacontes Gisela Llimona explicarà històries sobre Monstres i intentarà que els menuts perdin la por a aquests éssers fantàstics. La narradora fa més de 15 anys que es dedica a la interpretació de relats adreçats a infants, on aplica la seva dilatada formació en art dramàtic per donar vida als personatges.

La sessió de contes de Monstres és una de la quatre activitats organitzades per la biblioteca d’aquí a finals d’any, on els protagonistes seran els més petits de la casa: el 19 de novembre, Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria; el 27 de novembre, Postal elèctrica; i el 22 de desembre, La cartera reial Melina.  

A causa de les mesures covid, cal inscripció prèvia per a totes les activitats, ja sigui per telèfon (937 713 328), correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat) o presencialment (Avinguda Montserrat, 10).

Darrera actualització: 26.10.2021 | 15:03