Tornen els cupons descompte per promoure el turisme familiar al Baix Llobregat

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 08:00

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa una nova edició de la campanya per descobrir els principals atractius turístics de la comarca amb cupons descompte per a les famílies. Inclou més d’una dotzena de propostes i entre les novetats destaca el Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria a Castelldefels. Els cupons estan disponibles al web del consorci.

Entre les novetats destaca la incorporació en l’oferta d’espais del nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria a Castelldefels i el Centre Jujol Can Negre a Sant Joan Despí.

El nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels és un nou espai museístic que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d'una experiència immersiva, molt visual i interactiva, marcada per les projeccions i les noves tecnologies que de ben segur, agradarà molt a grans i petits.

L’altra novetat és el Centre Jujol Can Negre, a Sant Joan Despí. Es tracta d’un espai on descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol, un dels màxims exponents del modernisme català, a través d’una experiència immersiva 360 graus.

A banda d’aquestes propostes, les famílies també podran visitar amb interessants descomptes altres importants atractius turístics de la comarca: la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura a Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, les Termes Romanes de Sant Boi, els Museus d'Esplugues -Can Tinturé i La Rajoleta-, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

Aquesta iniciativa de promoció turística es va posar en marxa l'any 2010 i s’ha anat consolidant com una proposta d’èxit, esdevenint una de les principals accions de promoció del turisme familiar del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Els cupons amb descomptes es poden descarregar i sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons .

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 23.06.2021 | 15:09