Tot preparat per obrir demà dissabte la piscina d’estiu

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 11:30

El Complex Esportiu Municipal obre demà dissabte la piscina d’estiu, la qual romandrà en funcionament fins al 4 de setembre. Per accedir a la piscina exterior es pot adquirir una entrada d’un dia o un abonament per a tota la temporada estival. També hi haurà cursos intensius de natació i activitats especials.

Abonament d’estiu
A diferència de les restriccions de la covid d’altres anys, en aquesta ocasió no hi haurà torns de bany. L’entrada donarà dret a gaudir de la piscina durant tot el dia i en l’horari de 10.00 a 20.00h. L'accés serà per la porta exterior de la mateixa piscina d'estiu. El preu de l'entrada puntual d'un dia i de l'abonament per a tota la temporada és pot consultar en aquest enllaç.

Paral·lelament, el Compleix Esportiu també ofereix la possibilitat de realitzar cursos intensius de natació, del 27 de juny al 21 de juliol. Els de natació per a nadons estan pensats per adaptar-se i familiaritzar-se amb el medi aquàtic. En canvi, els de la natació infantil són d’iniciació i perfeccionament. Les inscripcions s’han de fer en el mateix Complex Esportiu abans del 19 de juny.

Per al mes de juliol, coincidint amb la Festa Major, l’equipament acollirà sessions especials d’aquagym, zumba i cicloses. També hi haurà el bany nocturn i una festa aquàtica per als infants.

Darrera actualització: 03.06.2022 | 12:44