TV10 emetrà el Festival de Patinatge de Nadal per Youtube

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 08:00

El Festival de Patinatge de Nadal tindrà lloc a la Pista Coberta Francesc Castellet. A causa de la pandèmia, no es podrà fer amb públic. Per aquest motiu, TV10 el transmetrà diumenge per Youtube.

La preparació i el desenvolupament del festival serà aquest any atípic. A causa de la pandèmia, el Club de Patinatge no ha pogut reprendre els entrenaments fins al passat 23 de novembre. Per aquest motiu, les patinadores només han tingut tres setmanes per poder preparar-se l’espectacle.

La representació també es veurà afectada per les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Així, aquest any no hi podrà haver públic a les grades. Les patinadores tampoc podran estar totes al mateix temps al festival. L’espectacle es desenvoluparà en dues tandes. Primer entraran a l’equipament 4 grups de patinadores, que hauran de marxar a l’acabar de patinar perquè puguin accedir els altres 4 grups restants.

L’actuació es gravarà dissabte i es transmetrà diumenge, a les 13.00 hores,  pel canal de Youtube de TV10.

El Festival de Nadal també tindrà una vessant solidària. Les famílies que acompanyin a les patinadores podran fer una donació en els punts de recollida d’aliments i joguines que hi haurà a la pista.  Les aportacions aniran destinades a les persones amb menys recursos del municipi.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 09:25