Últims dies per inscriure's en la cursa solidària del 18 de març

Divendres, 9 de març de 2018 a les 12:30

Les inscripcions per a la cursa solidària Corre en gran per als més petits! finalitzen el proper dimecres 14 de març. Per poder participar-hi, cal inscriure's a través de la pàgina web xipgroc.cat.  Existeixen tres modalitats de participació: la cursa de 10km, la de 5km i una tercera d'1km concebuda perquè la puguin fer plegats pares i fills. La prova esportiva està organitzada pel grup Gambaders Events, format per set interns  i dues professionals del Centre Penitenciari Brians 2. La recaptació de la cursa es destinarà a la investigació sobre el càncer infantil.  La prova compta amb el suport de l’Àrea d’Esports i amb la col·laboració del Futbol Club Sant Esteve.

El preu de la inscripció vària en funció de la prova i de si el corredor disposa o no del xip groc, però oscil·la entre els 6 i els 15 euros.

Organització
Gambaders Events es va formar el passat mes de gener per la motivació creixent dels interns per les activitats esportives. El grup s’ha proposat fer cada any una cursa popular urbana fora del centre penitenciari amb un objectiu solidari. En aquesta primera edició, s’ha triat destinar els beneficis de la cursa a la investigació sobre el càncer infantil i concretament per al Pediatric Cancer Center Barcelona que està construint l’Hospital Sant Joan de Déu.

Recorregut
La prova tindrà lloc el proper 18 de març i constarà d’un circuit urbà amb un recorregut que tindrà com a punt de sortida el Pavelló Poliesportiu. La cursa començarà a les 9.30h del matí.

Més informació sobre la cursa a al web  http://www.correengran.cat/

Darrera actualització: 12.03.2018 | 12:40