Una empresa sesrovirenca inventa un escut de mans contra la COVID-19

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 08:00

L’empresa Handshield Mediterranean, ubicada al Polígon Industrial Anoia, ha patentat un escut de mans que evita el contacte amb objectes i mobiliari d’ús públic. L’invent vol ser una eina per combatre la COVID-19.  L’escut és una lona que es col·loca de forma fàcil en llocs com la barra del carro de la compra o en les barres de subjecció del  transport públic. Ja s’han produït 20.000 unitats i s’estan comercialitzant tan a Espanya com en els mercats internacionals.

L’empresa sesrovirenca ha comptat amb la col·laboració de la companyia Smart Inovations, especialitzada en nanotecnologia. Junts van idear un teixit similar al de la mascareta i que és antivíric i antibacterià.  A  més d’evitar el contagi també neteja la superfície sobre la qual es col·loca.

L’escut  disposa d’una bossa  que permet netejar l’estri amb tan sols guardar-lo, al ser antivírica i antibacteriana. Aquest producte es pot fer servir fins a 100 vegades.

Handshield Mediterranean té una plantilla de 10 treballadors i pot produir fins a 1.000 unitats diàries.  El producte ja ha començat a exportar-se a països com Itàlia, Xina o Estats Units. De moment, l’única forma d’adquirir-lo és comprant-lo en la web de la pròpia empresa.

Darrera actualització: 19.01.2021 | 19:21