Una Primavera Jove plena d’activitats

Dimarts, 19 d'abril de 2022 a les 11:30

L’Àrea de Joventut ha preparat el programa de la Primavera Jove amb 16 activitats que es desenvoluparan del 20 d’abril al 21 de maig. Activitats culturals, de medi ambient i eines per emancipar-se són algunes de les propostes. Les inscripcions de les activitats que en requereixen es poden fer en la Sala Jove i a través de whatsapp (607 76 54 07) i Instagram (@salajoveses).

Cultura
Les propostes culturals són molt variades. Destaquen el taller de roses ceràmiques coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’activitat Escenari secret per endinsar el jovent en el món del teatre i les sessions de cinema i crispetes del 15 i 20 del maig.

Emancipació
La Primavera Jove també està pensada per incidir de manera positiva en l’emancipació de les persones joves. En aquest sentit, s’ha programat s’ha programat una conferència del servei Referent d’Ocupació Juvenil sobre la transició del sistema educatiu al món laboral, una xerrada sobre quin és el treball del futur, un taller per buscar una feina d’estiu  i dos tallers per a aprendre a cuinar i que promouen hàbits saludables entre el jovent.

Aniversaris
Dintre de la programació també hi ha la jornada musical del 10è aniversari del grup de música sesrovirenc Alricokoco  i els actes dels 30 anys de l’Esplai Trapella.

Activitats singulars
Enguany, la Primavera Jove també inclou una gimcana que servirà per distingir entre la gana emocional i la gana física, així com per reflexionar sobre l’alimentació. També hi haurà la visita d’una Sextruck, la caravana pedagògica sobre sexualitats, afectivitats i feminismes.

El 14 de maig, se celebrarà una jornada mediambiental, que permetrà prendre consciència de les espècies exòtiques invasores dels espais fluvials i de la necessitat de minimitzar l’ús dels plàstics.

En el terreny esportiu, tindrà lloc un torneig de tennis taula i un taller per aprendre estratègies i pistes per jugar millor als escacs.

Díptic de la Primavera Jove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 20.04.2022 | 10:38