Vinya del Sastret participa en la campanya Let's Clean Up Europe amb una acció de neteja del bosc

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 09:00

Els alumnes de cicle superior de l'Escola Vinya del Sastret van realitzar el passat dia 11 una acció de neteja al bosc que es troba a l’entorn del centre. En una hora van recollir 6 sacs de brossa amb  deixalles i residus com pneumàtics, fustes, ferralla, runa, etc. La iniciativa forma part de la campanya Let's Clean Up Europe! que promou accions de neteja als espais naturals de Catalunya. 

Per dur a terme l’acció, el estudiants es van equipar amb guants i els sacs rebuts del Departament de Territori i Sostenibilitat. Amb aquesta activitat el centre vol que els alumnes  prenguin consciència de la necessitat vers la cura i el manteniment dels espais verds del planeta, i que fer-ho possible és responsabilitat de tots.

Aquesta és una de les 270 accions de neteja organitzades en el territori català en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe que s'ha celebrat els dies 11,12 i 13 de maig. Es tracta d’una iniciativa comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Darrera actualització: 16.05.2018 | 10:50