Xerrada del músic Pere Miró per introduir-se en el món del jazz

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 08:00

El saxofonista Pere Miró impartirà el proper divendres, 27 de maig, una xerrada sobre el jazz a les Escoles Velles. El mestre de l’Aula de Música oferirà un seguit de consells per introduir-se en aquest gènere musical, integrat per diversos estils. L’entrada té un cost simbòlic d’un euro per als alumnes de l’Aula i de dos euros per a la resta.

Durant la conferència s’aniran escoltant diferents temes i cançons, que donaran peu als comentaris i les explicacions de Pere Miró. Una de les idees és la de fer un tast de l’ampli ventall d ‘estils i músics que inclou el jazz.

Pere Miró és un expert en jazz. Saxofonista, compositor i arranjador, Miró te una dilata trajectòria musical que va començar quan al 1996 va prendre les seves primeres classes de saxo amb Enric Castro.

Té una prolífica trajectòria discogràfica amb l’enregistrament de més de 40  discos. També acumula una amplia experiència sobre els escenaris en el camp del jazz, el rhythm&blues i la música jamaicana. Lidera el projecte Tro i és integrant de la banda d'en Dani Nel·lo, de Skatalà, de The Gramophone Allstars Big Band o de The Big Jamboree, entre altres projectes.

És professor de l’Aula de Música de Sant Esteve Sesrovires des de 2009 i forma part de l’equip directiu.

La xerrada Jazz per a tots els gustos tindrà lloc divendres, a les Escoles Velles, i començarà a les 18.00 hores.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 08:39