Informació

Segueix els mitjans i canals de comunicació local per estar informat

FACEBOOK

FACEBOOK

TWITTER

RÀDIO

WHATSAPP

barra

Notícies

1a MEMÒRIA COVID-19 - MESURES ADOPTADES PER AFRONTAR LA CRISI (14 MARÇ - 7 MAIG 2020)

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha editat una primera memòria que recull les mesures adoptades per fer front a la crisi de la COVID-19 en el període comprès entre el 14 de març, quan es decreta l'estat d'alarma, fins al 7 de maig.

DOCUMENT DE LA MEMÒRIA COVID-19

 • llar d'infants L’Ajuntament destina 36.000€ a ajuts COVID-19 per a l’escolaritat a la llar d’infants 23 de novembre de 2020

  Amb l’objectiu d’ajudar les famílies afectades per l'impacte econòmic de la COVID-19 a afrontar les despeses d’escolaritat a la llar d’infants municipal o als espais d’acompanyament a la criança, la regidoria d’Educació ha impulsat una línia d’ajuts dotada amb 36.000€. Està previst que la convocatòria d’aquests ajuts s’obri a principis del proper any amb caràcter retroactiu pel curs 2020-2021.

 • Residents al jardí de Can Serra Can Serra torna a ser Residència Verda lliure de Covid-19 16 de novembre de 2020

  La residència Can Serra ha recuperat la condició de Residència Verda després que la segona tanda de proves PCR a les persones residents hagin donat totes negatives. Aquests resultats han permès donar per finalitzat l’aïllament preventiu i reobrir el centre a les visites de les famílies i nous ingressos, a partir de demà, seguint els protocols establerts.

 • BARS TANCATS 17 alcaldes del Baix Llobregat demanen la reobertura de bars i restaurants 12 de novembre de 2020

  L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, juntament amb 16 alcaldes i alcaldesses de la comarca, ha signat una carta adreçada al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, en què es demana flexibilitzar les mesures al sector de la restauració i hostaleria i que se’n permeti la reobertura amb màxima seguretat. A Sant Esteve, el tancament afecta prop d’una vintena d’establiments i als seus treballadors.  

 • BANC ALIMENTS PROGRAMA EUROPEU Arriben 4 tones de productes per al Banc d’Aliments provinents d’un programa europeu 10 de novembre de 2020

  Avui s’han rebut prop de 4 tones de productes destinats al Banc d’Aliments Parroquial provinents del Programa operatiu d’ajuda europea als més desafavorits i que distribueix Creu Roja en coordinació amb el Serveis Socials Municipals. És el segon lliurament anual d’aquest programa europeu que amplia l’aportació en més d’una tona per l’increment de famílies usuàries del servei arran de la pandèmia i que ja arriben a 65.

 • Nova informadora juvenil L’obertura de la Sala Jove es limita a punt d’informació juvenil amb cita prèvia 3 de novembre de 2020

  L’actual context sanitari i les darreres restriccions establertes per la Generalitat han fet ajornar la reobertura de l’espai de la Sala Jove per a usos de lleure. En aquests moments, el servei es limita a l’atenció individualitzada amb cita prèvia per part dels nous informadors juvenils, la dinamització d’activitats online i accions de carrer adreçades als joves. Aquestes actuacions s’emmarquen dins els programes de suport juvenil que permet la resolució de la Generalitat.  

 • Mercat dimarts L’activitat del mercat setmanal s’adapta a les restriccions 3 de novembre de 2020

  El mercat setmanal de dimarts manté l’activitat tenint en compte l’aplicació de les restriccions i mesures de seguretat establertes en la darrera resolució de la Generalitat. Des de la regidoria de Comerç s’emplaça a paradistes i clients a extremar les precaucions per tal de minimitzar el risc de contagi.

 • Can Serra Can Serra suspèn temporalment visites i nous ingressos 2 de novembre de 2020

  Seguint les indicacions del CatSalut, la residència Can Serra ha suspès les visites de familiars i els nous ingressos després d’anar coneixent els resultats de les últimes PCR als residents i la detecció, fins al moment, d’un cas positiu. La persona afectada no mostra símptomes i està aïllada. La resta de residents es troben en aïllament preventiu fins a la realització de noves proves.   

 • MAPA Afectació de les noves restriccions per la COVID-19 a Sant Esteve 30 d'octubre de 2020

  La Generalitat ha aprovat un nou paquet de mesures i restriccions per combatre la pandèmia i frenar la corba. Aquestes han entrat en vigor aquest divendres i comporten afectacions en diversos àmbits, especialment en la mobilitat i l’activitat esportiva i cultural.

 • Comitè d'Emergència El comitè d’emergència per la COVID-19 intensifica l’activitat per la situació actual 28 d'octubre de 2020

  Amb l’arribada de la segona onada de la pandèmia i la seva creixent evolució, el comitè d’emergències, actiu des de l’activació del primer estat d’alarma al març, està intensificant l’activitat.  Aquest matí s’ha reunit per tractar l’actual situació al municipi derivada del coronavirus i per coordinar la gestió de les diferents àrees que l’integren.

 • Complex Esportiu Tancament de totes les instal·lacions esportives a les 21h. 28 d'octubre de 2020

  Per tal d’adaptar-se a les mesures dictades pel PROCICAT sobre el coronavirus, la regidoria d’Esports ha donat instruccions perquè totes les instal·lacions esportives es tanquin a les 21h. Això ha obligat al Complex Esportiu a reestructurar els horaris d’algunes activitats i també als clubs a modificar les sessions d’alguns entrenaments. D’altra banda, per evitar contagis només es permet l’accés als entrenaments a esportistes i personal tècnic.

 • Can Serra Evolució de la Covid-19 a Sant Esteve 8 d'octubre de 2020

  Sant Esteve registra un total de 190 casos positius des de l’inici de la pandèmia al març fins al dimecres 7 d’octubre. En els últims 5 dies només s’ha registrat un nou positiu. L’índex de brot s’ha estabilitzat d’alt a mitjà, situant-se en 91,96. Can Serra es manté com a residència verda i no hi ha cap grup escolar confinat.

 • Reunió coordinació covid escoles Reunió per analitzar i millorar la gestió dels casos positius per Covid en grups escolars 1 d'octubre de 2020

  Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament una reunió amb els diversos agents implicats en la gestió de casos positius en els centres educatius del municipi. L’objectiu era analitzar la gestió del primer cas que es va produir la passada setmana i millorar-ne la coordinació i la comunicació.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 22:12
Darrera actualització: 28.05.2020 | 22:12