Can Serra fa tests ràpids d’antígens a totes les visites

Dimecres, 27 de gener de 2021 a les 19:00

Des d’avui les persones que visitin residents a Can Serra han de fer-se un test ràpid d’antígens, mitjançant automostra, abans d’accedir a l’interior de l'edifici. Les proves es realitzen en una carpa instal·lada dins del recinte i els resultats es coneixen als 15 minuts.

Les visites han de seguir des d’ara un protocol d’accés per fer la prova. Un cop entren al recinte s’han de dirigir a la carpa de color blau instal·lada a la zona exterior. Una persona els recull les dades (imprescindible dur el DNI i el número de la targeta sanitària) i els explica com realitzar l’automostra per via d’un frotis nasal. Un cop fet el test cal esperar uns 15 minuts els resultats.

Si el resultat de la prova és positiu, no s’autoritzarà la visita i es derivarà el familiar al seu centre d’atenció primària. Si el resultat de la prova és negatiu es podrà accedir a fer la visita, seguint les mesures vigents de seguretat i d’higiene. En tots els casos, els resultats dels tests es comuniquen al CatSalut.

La direcció del centre ja va informar les famílies de l’entrada en vigor de la nova mesura i dels passos a seguir, entre ells, arribar amb uns 20 minuts d’antelació.

D’altra banda, el passat 21 de gener es va administrar la segona dosi de la vacuna a residents i personal. Paral·lelament, segueixen els cribatges a treballadors i treballadores del centre amb proves setmanals. En el cas dels residents, les proves es fan quan ho indica el CAP.  

 

 

 

Darrera actualització: 27.01.2021 | 18:08