La majoria de PCR fetes a esportistes d’handbol i futbol surten negatives

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 18:30

El Club Handbol Sant Esteve ha emès un comunicat aquesta setmana on informa que s’han realitzat 52 proves PCR a jugadors dels equips de la base de l’entitat.  Els resultats són 50 negatius i 2 positius.  El Futbol Club Sant Esteve també ha fet proves PCR a dos dels seus equips i totes han sortit negatives.

Els dos únics casos positius de l’handbol estarien relacionats, en un cas, amb una transmissió familiar, i en un altre amb un brot en un centre educatiu. Com a mesura de precaució, i seguint les instruccions del departament de Salut, els tres equips de base estan confinats. La setmana passada, i davant del brot aparegut a l’Institut Montserrat Colomer, l’entitat ja va decidir suspendre els entrenaments previstos durant les festes nadalenques.

En el cas del futbol, al mes de desembre van aparèixer dos casos positius, fet que va obligar a fer PCR als jugadors i tècnics de dos equips i a posar-los en quarantena. Totes les proves van sortir negatives. El club també ha tingut casos importats de l’institut, però al no ser contactes directes no ha calgut realitzar les proves.

A través d’un comunicat, el FC Sant Esteve ha fet una apel·lació a “la responsabilitat individual i col·lectiva”. L’entitat subratlla que “és vital que totes les persones en contacte estret s’hagin fet les proves i complexin la quarantena”.

Així mateix, l’Ajuntament ha de fet una crida a tota la població per extremar les precaucions i evitar els contagis.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 18:38